AŚC - Anioły Świetlistej Ciemności
Władca ognia
piszcie czy bym sie nadawal na XKKASC 2 po randze XCKKASC?? mam 8500 lvl czasami sobie robie większy ale zadko no i swietnie walcze moim zdaniem jak jeszcze nie bylem w asc bylem w tedy... hm..PL klanie moj klan to byl liczyl 70 czlonkow.. byla wojna jedna z najwiekszych na z hackowanym join 998 wtedy sherwood raczkowalo a ja juz hacki wszystkie znalem i przechwycilem jak sie dostac na join 998 i sie okazalo ze mozna na tym join 1000 ludzi moze byc wiec zebralem na moim join calutki klan 70 i poszlismy tam na wojne oczywiscie powiedzialem jak sie tam dostac i okazalo sie ze tam są klany takie NQ stary klan BW QA AAC angielski EWT niemiecki i nasz PL bylo nas najmniej ale moj zastępowy poszedł szukac ludzi i znalaz 20 do naszego klanu i bylo nas naj wiecej wiec lalismy sie do upadlego bez gm jak ktos uzyl gm to wyzucany zastal z joina no i lalismy sie zostali tylko potem 5 z pl 4 z ewt i 6 z nq reszte ucieklo lalismy sie do 1:00 w nocy az naglo zostlao 2 klany NQi PL bylo nas 2 na 2 szef z szefem i zastempowy z zatempowym ja z ich szefem wygralem w tej wojnie... 1 poleglem bylo w tedy 4 na 1 nie sorki 3 i poleglem:( a moj zastępowy wygral tez i wygralismy tą wojne:)
NIGDY TEGO NIE ZAPOMNE!!!! mialem wtedy 6 lat a mam 13 ;P
Administrator
Wrrrr... Ne ma u nas rangi XKKASC
Władca ognia
czemu
Władca ognia
to by była specjalna a idz z takim szefem ...
Władca ognia
po co mamy zdobywac te ptk jak juz odrazu niektorzy maja kkasc moze jakas dodatkowa ranga
Władca ognia
co wy na to?